Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-27-2009, 02:58 AM
Evil Jack Evil Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Posts: 507
Default Where do we submit feature requests now?

Can't find any option for this under the new "AVID Support Centre"
Reply With Quote
  #2  
Old 07-27-2009, 06:37 AM
Carl Kolchak Carl Kolchak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: U.K.
Posts: 2,201
Default Re: Where do we submit feature requests now?

I'll show you mine if you show me yours

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=249955



(at the bottom of my first post).
Reply With Quote
  #3  
Old 07-28-2009, 02:35 AM
Evil Jack Evil Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Posts: 507
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Hmm....Well, that's in an archive of the old website - don't think anyone's listening there anymore...
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2009, 10:29 AM
Carl Kolchak Carl Kolchak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: U.K.
Posts: 2,201
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Yeah, but I got that link from the Support/Contact page (under the Technical Support tab), so it better be up to date.

Either that or it's Digi's equivalent to putting a dustbin in your front hall, right beneath you letterbox .
Reply With Quote
  #5  
Old 07-28-2009, 10:41 AM
studiojimi's Avatar
studiojimi studiojimi is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,115
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Quote:
Originally Posted by evil jack View Post
can't find any option for this under the new "avid support centre"


Quote:
where do we submit feature requests now?


have you tried prayer and meditation?
__________________
CAZADOR RECORDING
PT10.3.10/HD6/192w16in/MTN.LION OS 10.8.5 / Westmere MacPro 8 Core W/20gRAM MAGMA-PE6R4/TDM&RTAS/WAVES Platinum/UA/Eventide Plugs/I usually record at 88.2
With GOD as my partner. . . I need to make my plans LARGER.

Reply With Quote
  #6  
Old 07-29-2009, 10:05 AM
Howardk Howardk is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Canada, just past the line!
Posts: 1,989
Default Re: Where do we submit feature requests now?

http://archive.digidesign.com/support/forms/feature/

This appears to be the current listed place for feature requests. . . Although "Archive" does not instill confidence anyone is reading these. . . This is from the current website, in the tech support section.
__________________
...for system configuration info see my profile
(Click on member name)
Reply With Quote
  #7  
Old 07-30-2009, 11:39 PM
Danny Caccavo Danny Caccavo is offline
Member
 
Join Date: Sep 1998
Location: San Francisco
Posts: 1,281
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Quote:
Originally Posted by Howardk View Post
http://archive.digidesign.com/support/forms/feature/

This appears to be the current listed place for feature requests. . . Although "Archive" does not instill confidence anyone is reading these. . . This is from the current website, in the tech support section.
That can't be the right place. It's the archive for the old website.

Digi?

dc
Reply With Quote
  #8  
Old 07-30-2009, 11:48 PM
nod25 nod25 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: BrisVegas, AUS
Posts: 1,013
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Here.

www.deardigi.com
__________________

--------------------------------------------------


Why do people keep running over a string a dozen times with their vacuum cleaner, then reach down, pick it up, examine it, then put it down to give the vacuum one more chance?
Reply With Quote
  #9  
Old 07-31-2009, 12:41 AM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,052
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Quote:
Originally Posted by Danny Caccavo View Post
That can't be the right place. It's the archive for the old website.

Digi?

dc
Danny, you are only a member now? I guess I haven't been keeping up with the latest migration path news.

Man, what's goin' on with this company?

Digi?
Reply With Quote
  #10  
Old 07-31-2009, 02:18 AM
Evil Jack Evil Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Posts: 507
Default Re: Where do we submit feature requests now?

Quote:
Originally Posted by Danny Caccavo View Post
Digi?
Busy on the 'Logic 9' thread, evidently...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some feature requests..... wheresmyfroggy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-04-2006 09:07 AM
Bugs, feature requests and tip requests! Basil Rush Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-07-2005 09:21 AM
new feature requests! mattm Pro Tools TDM Systems (Win) 0 04-12-2002 11:42 AM
Where Do reg. users submit enhancement requests/requirements ? phobia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-21-2000 01:22 AM
FEATURE REQUESTS FOR 5.1 Bryan Pro Tools TDM Systems (Mac) 19 12-13-1999 03:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com