Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2008, 02:07 PM
JediMasterHarker JediMasterHarker is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dantooine
Posts: 115
Default Pro Tools 6.1 Installation...

I recently purchased an Apple Mac G4 Quicksilver and am having difficulty installing Pro Tools version 6.1. I have installed the hardware but when I attempt to install the software a large Pro Tools logo fills the screen and nothing else happens. I am pretty sure that all of the computers specifications are up to scratch.

Any help would be greatly appriciated.
__________________
Pro Tools Digi 001/MOTU 2408Mk2/Akai MPC 3000/Roland VP9000/Technics 1210's/Vestax PMC 05 Pro 2/Yamaha MSP5A's
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2008, 02:40 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,599
Default Re: Pro Tools 6.1 Installation...

Quote:
I am pretty sure that all of the computers specifications are up to scratch.
You may be, but the rest of us have no way of knowing what those specs are.
Unless you are on Jaguar (Mac OS X 10.2), ptle 6.1 will not work. Check the Compatibility link above for version compatibility and udpate info.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #3  
Old 02-18-2008, 02:58 PM
JediMasterHarker JediMasterHarker is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dantooine
Posts: 115
Default Re: Pro Tools 6.1 Installation...

Thank you for the reply.

Schoolboy error; software needs updating to 6.4. Lost my authorisation code though so have had to email Digidesign.

Cheers.
__________________
Pro Tools Digi 001/MOTU 2408Mk2/Akai MPC 3000/Roland VP9000/Technics 1210's/Vestax PMC 05 Pro 2/Yamaha MSP5A's
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation Problem - "A Pro tools installation has been detected on you computer" Nikkimac7049 Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-10-2012 08:02 PM
Pro Tools 10 Trial to Pro Tools 10 Full Version - Installation Problem janos macOS 2 01-09-2012 08:56 PM
Installation of Pro Tools LE 8 yogurtman777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 26 07-06-2011 09:56 AM
HELP!!! pro tools 9 installation cm8532 Pro Tools 9 2 05-08-2011 08:07 PM
Pro Tools LE 8.0 Installation Mac/PC maple 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-17-2009 10:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com