Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2006, 01:46 PM
MikePhilippov MikePhilippov is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default Installation Problems

Hi everyone,

Just got my Mbox 2. I have absolutely no prior experience in recording so please forgive my ignorance (in advance for future questions).

I tried to install it following the instructions, however something did not install correctly so I attempted to uninstall everything completely and re-install from scratch. However, I am not able to remove the program from my computer. I went to add/remove programs and tried to remove ProTools, however, it did not help.

Has anyone ever encountered something similar and what can I do to remove the program from my computer so I can reinstall it again?

Thanks,
Mike.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-14-2006, 03:04 PM
hypnotik1 hypnotik1 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Default Re: Installation Problems


Is your computer using XP w/ sp2 or XP Media Center Edition?


Protools isn't compatible on the latter.
I had the same problem this past weekend. I actually spoke to someone today who told me this, when I go home and try to install it using the normal version of xp, i'll let you know if it works.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation problems Mickstape Productions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-15-2009 02:11 AM
Installation Problems...Please Help Me! Chad Pippin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-28-2009 02:47 AM
Installation Problems inlimbo21 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-30-2008 08:47 AM
help please! installation problems. jday 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-14-2005 09:14 AM
PT LE 6.4 & 6.7 Installation Problems Cabron 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-02-2005 02:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com