Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-10-2012, 01:33 AM
Trommelfell1 Trommelfell1 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: vienna baby
Posts: 2
Default BIG midi problem with pt10

I have a BIG problem.
My system is win7 64 bit and Pro tools 10.

Audio works fine but midi crack up my computer.

My audio gear is: digi002 rack, Sonic core creamware.
My midi gear is: digi002 rack, Sonic core creamware and midi express 128 and aturia factory.

Midi input works fine with Digi002 rack, and Aturia factory.
Midi output works fine with Digi002 rack.

Every time when i choose midi in or midi out - midi express or sonic core, there is no signal and the hole damthing hangs up (no bluescreen it hangs completly).

So in Cubase all midi in and out is fine -sonic core, midiexpress, digi002, aturia factory.

and by the way i launch protools as Admin, and all drivers are the latest (64bit driver).

any help??

ps: the midi out of motu midiexpress and sonic core is EMULATED!!

my english is not so good but i try
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem connecting two midi devices in PT10 JesseLucuani General Discussion 1 03-08-2014 12:35 PM
PT10.0.1 or Mac Problem? jotagouveia Pro Tools 10 2 09-30-2013 01:51 PM
MIDI AMS problem after upgrading to PT10 stereophan MIDI 0 07-13-2013 11:54 PM
Problem with PT10 Lpendes Pro Tools 10 0 11-30-2011 05:24 AM
PT10 and iLok2 problem mrpollack Pro Tools 10 11 11-09-2011 01:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com