Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-05-2010, 02:19 PM
Insomnia357 Insomnia357 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 4
Default Issue PT8 Midi Synch w/ MPC 2500

My system_WIN XP 2,0GHZ Intel, 4GB Ram protools 8.03, Digi 003


I have a Problem to synch my MPC 2500 with PT 8.

I use the MPC as master, PT as slave-followed the setup steps from http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=243075

When i playback from the MPC the music plays one second, then cuts suddenly off completely. The playback bar continues though.


Any clue please?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Help Akai mpc 2500 w/keyboard iguess MIDI 0 05-20-2012 08:36 AM
Issue PT8 Midi Synch w/ MPC 2500 Insomnia357 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-18-2010 03:47 PM
Video is out of Synch issue. Totally perplexed! DJ Robby Rabbit Post - Surround - Video 23 10-09-2007 06:07 PM
proteus 2500 and pt midi? nodoze123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-07-2002 12:28 AM
SYNCH ISSUE-MTC TO SMPTE beardeddubster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-20-2002 05:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com