Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2009, 04:12 AM
TheLEM TheLEM is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 32
Default any Ideas? Cannot find specified path error message

I keep getting this error when I attempt to save Pro-Tools session from a DVD that I did at another Studio. Out of 11 sessions, this one is the only one Im having this problem with. Im trying to save the session to my audio drive so I can continue working on it.

Im using PT8 with Vista.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2009, 07:21 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,871
Default Re: any Ideas? Cannot find specified path error message

Maybe its the method. You say you are trying to "save" the session from the DVD. We may have different terms for the same process, but I would be copying the session folder from the DVD to my audio hard drive. If it still does not open, then I would create a new session and try to import data from the original(either from the hard drive, or the DVD file). Of course, sometimes the original is corrupt or was saved incorrectly and you have no choice but to ask for a replacement or backup copy.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2009, 12:48 PM
TheLEM TheLEM is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 32
Default Re: any Ideas? Cannot find specified path error message

Im fairly new to Vista and XP was much different....I try to copy it to my audio drive but Vista will only copy a link that I assume will try to find the original source DVD.. Im not sure, but I was un-able to copy the files to any other location...Im almost positive its just my ignorance...but I will try again..thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to find non-existant input path/buss assignments? wildhair Pro Tools 10 4 07-28-2012 03:33 PM
Error Message-"Reached End of Thread"?? Any ideas? PyramidReg Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-21-2007 11:48 PM
unable to find hardware message pontaluna 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-09-2007 01:00 PM
ideas? PT6.9.2 w/ 10.4.1 cannot find Hardware morph cj Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 05-31-2005 09:08 AM
pro tools cannot find 82 byte tokens error message dez81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-15-2003 01:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com