Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2003, 04:51 AM
Laurence w schuberth Laurence w schuberth is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Newcastle NSW Australia
Posts: 91
Default canopus cards pt6 help

Hi all
I need to capture video (pal) from a digi betacam
and i want to replay via the firewire out on pt6!
From what i have read on the duc the canopus cards seem the best , but I dont know if this is way to go or what model I should be looking for
Any help??????
Thankx heaps
Laswell
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2003, 07:33 AM
jimlongo's Avatar
jimlongo jimlongo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: T_dot
Posts: 2,825
Default Re: canopus cards pt6 help

This is the supported option. It works

ADVC100
__________________
noise | jimlongo
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2003, 01:04 PM
douglas roberts douglas roberts is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Madrid, Spain
Posts: 188
Default Re: canopus cards pt6 help

I'm using ADVC100 to capture PAL and it's very easy to set up (flip one dip switch), press the button on the top of the unit to set analog in for recording and again to switch to digital for playback to external monitor...probably the smallest user manual ever [img]images/icons/smile.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Are all pcie cord cards, accel cards? fourthtunz Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-20-2011 08:41 AM
What is the thermal output/heat load of HD core cards and process cards? yosemitesam Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-24-2011 02:39 PM
PCIe cards not being recognized in my MAC PRO ProTools not launching with cards in phatbeatstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-15-2011 11:35 PM
HELP!!! running 2 core cards on mix sys & lights on cards??? HELP!!! A Spooner Tips & Tricks 6 07-08-2009 06:55 PM
canopus cards pt6 help Laurence w schuberth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-27-2003 04:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com