Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2001, 07:24 AM
Jock Jock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: stockholm, sweden
Posts: 28
Default Digital I/O with digi 001 and Logic?

A can't use the digital ins and outs on my digi 001 using Logic Audio Platinum. When i'm using PTools Le... no problemo.

Ideas?

Mac G4 400
Logic Platinum 6.4.2
Pro Tools Le 5.0.1


------------------
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2001, 08:35 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: Digital I/O with digi 001 and Logic?

-Launch Logic, open the Audio>Audio Hardware and Drivers window
-Enable Direct I/O.
-Quit and relaunch Logic
-Open the Audio>Audio Hardware and Drivers window, click on the “Hardware Setup” button in the Direct I/O submenu, click Other Options and make sure “ADAT” is selected from the Optical format menu
-Enable “Use 16 (or more) Ins & Outs" from the Direct I/O submenu

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logic express + 001 digital ins grewol 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-27-2004 06:04 PM
Logic or Digital Performer Ulfius Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-15-2002 09:49 AM
Digital I/O with Logic??? Dmollan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-20-2002 01:41 AM
LOGIC PLATINUM OR DIGITAL PERFORMER FOR DIGI 001? Renato 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-05-2001 08:18 PM
Digital input Digi 001 w/ logic? flyin dread 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-19-2000 11:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com