Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2009, 12:28 AM
Mikker21 Mikker21 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Default Will this computer work with Digi002?

Hi,

I think it is very difficult to find out if a computer is compatible with Pro Tools 8 and a Digi002.

I am planning to buy this computer if it is:

Dell computer
Intel Core 2 Duo
E7500 (2.93 Gh, 1066Mhz, 3MB)
Windows Vista Buisness SP1, 32-bit
4096MB 800Hz Dual Channel DDR2 SDRAM

I have checked the compability list - but didn't understand it completely

Please help

Mike
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2009, 12:45 AM
TCM's Avatar
TCM TCM is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Europe
Posts: 1,513
Default Re: Will this computer work with Digi002?

- which firewirechip is on the mobo?
- which mobo chipset is there?
- you would need at least two hard drives

More information is in the i7 and the Best Core 2 Series Desktop threads!
__________________
002R BLA mod and Mbox mini 2, PT 11.3.2,
HD Native, HD IO 16x8x8, PT 2018.7, Win 10 Pro 64, Asrock X99 Extreme6/3.1, i7-6850K, 32 GB Ram, SSD system drive, ssd audio drive
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2009, 01:05 AM
Mikker21 Mikker21 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Default Re: Will this computer work with Digi002?

Hi,

There is no firewire on the mobo, but I will buy one of the recommended Firewire cards.

The chipset is "Intel G45 Express-chipset"

Mike
Reply With Quote
  #4  
Old 09-02-2009, 11:29 PM
Mikker21 Mikker21 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Default Re: Will this computer work with Digi002?

Anyone.....?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer not finding Digi002 Rack Javi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-13-2011 05:16 PM
my computer can't define my digi002 timbocell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-10-2011 11:39 PM
2 computer monitors with digi002 Jayson Torres 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-06-2003 02:34 PM
MBox and Digi002 on same computer Will Russell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-26-2002 09:35 AM
Is this a good computer set up for my digi002? YOUNGMOESES 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 11-11-2002 12:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com