Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2007, 12:40 PM
henke b henke b is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 55
Default Plugin-problems on laptop

Hi! I recently purchased a laptop, Hp 9420, pt7.3.1 is running fine on it but the as soon as I open an instance of dyn3 compressor the playback stops and I get an error message -6086... If Iclose the plugin-window, with the compressor still enabled, everything is fine but as soon as I open it the problem is back?? The same goes for sony oxford reverb but in this case I can have the window open but I can't change any values in the plugin without getting the error message... My other sony plugins works fine though... Anyone else with this problem?

Best regards/ Henke
Reply With Quote
  #2  
Old 02-06-2007, 04:19 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Plugin-problems on laptop

That laptop is another Core 2 duo system isn't it?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-06-2007, 04:41 PM
henke b henke b is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 55
Default Re: Plugin-problems on laptop

Yes it is. I find it a little strange that all the other sony plugins works like a charm but not the reverb
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2007, 05:40 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Plugin-problems on laptop

Have you seen this?
Quote:
*Please Note: Models that offer Intel Core 2 Duo laptop processors (codename Merom) are currently not officially supported or qualified with Digidesign products. Currently only the Intel Core 2 Duo desktop processors (codename Conroe) have been qualified.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-06-2007, 06:01 PM
henke b henke b is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 55
Default Re: Plugin-problems on laptop

And yet they say that this laptop is qualified just a few lines down??? It is only these two plugins that's been causing trouble so far, pro tools runs just fine otherwise.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-06-2007, 06:04 PM
henke b henke b is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 55
Default Re: Plugin-problems on laptop

ah, my bad.. they're talking about a core duo version. It doesn't seem to exist anymore... Hmm, guess I'll have to wait and hope for an update or something

Cheers
Henke
Reply With Quote
  #7  
Old 03-04-2007, 01:40 PM
Denyael Denyael is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default Re: Plugin-problems on laptop

Hi henke... I just bought the same laptop hp nx9420 and have experienced the same problem as you with the -6086 error code. Is it only dyn 3 plug ins that have this problem or have you come across any more?. Dyn 3 is all i have ;( . For a while I thought I was going to return my new bought laptop. Have you been able to solve it?

... det är inte så att du är svensk?

/Christian
Reply With Quote
  #8  
Old 03-05-2007, 05:04 PM
Denyael Denyael is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default Re: Plugin-problems on laptop

I solved the problem with the hp nx9420...

/denyael
Reply With Quote
  #9  
Old 03-05-2007, 05:04 PM
Denyael Denyael is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default Re: Plugin-problems on laptop

I solved the problem with the hp nx9420...

/denyael
Reply With Quote
  #10  
Old 03-06-2007, 02:22 PM
henke b henke b is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 55
Default Re: Plugin-problems on laptop

Hej Christian! Klart jag e svensk skickar dig ett pm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Studio Setup problems & Plugin problems J Nauti MIDI 0 03-02-2010 11:04 AM
UAD-2 Solo/Laptop Plugin Count MrBibidy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-28-2009 11:34 AM
Problems with laptop Brent H. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-24-2006 11:20 AM
laptop problems toofly4asoundguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-30-2005 11:44 AM
Problems my laptop + pt 6.7 help please abrigueiro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-15-2005 10:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com