Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 04-12-2021, 05:13 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 1,279
Default Re: Dear Avid, I am an ultimate user but this 32 channel limit!

Quote:
Originally Posted by killah_trakz View Post

Yes, yes I have. It came too a point that we preferred to have EVERYTHING accessible without worries and I couldn’t be happier.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Your photos are a fuzzy as your understanding of the concept of having moved on
__________________
System :
Avid Carbon interface , PT Ultimate 2021.3 .....Mid 2020 iMac 27" 3.8GHz 8-core i7 10th Gen processor,,128GB 2666MHz DDR4 memory,,2TB SSD storage,,Radeon Pro 5700 XT with 16GB of GDDR6 memory,, on Catalina 10.15.7

"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
  #62  
Old 04-12-2021, 01:02 PM
killah_trakz's Avatar
killah_trakz killah_trakz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 87
Default Re: Dear Avid, I am an ultimate user but this 32 channel limit!

Quote:
Originally Posted by K Roche View Post
Your photos are a fuzzy as your understanding of the concept of having moved on

It’s a screen shot of me working. You can always follow my ig and see me in action.

Have a great one.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
WENT FROM HD TO M-POWERED
Reply With Quote
  #63  
Old 04-12-2021, 01:27 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,426
Default Re: Dear Avid, I am an ultimate user but this 32 channel limit!

Quote:
Originally Posted by killah_trakz View Post
It’s a screen shot of me working. You can always follow my ig and see me in action.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rather not!
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #64  
Old 04-12-2021, 01:28 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,911
Default Re: Dear Avid, I am an ultimate user but this 32 channel limit!

Quote:
Originally Posted by killah_trakz View Post
It’s a screen shot of me working. You can always follow my ig and see me in action.
But why?
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Protools vanilla 2020.12
2018 MacBook Pro: six-core i9, 32GB, 1TB, Catalina / HD|Native-TB / Protools Ultimate 2020.12

Home/mobile: Focusrite Red 8Pre / Clarett 4Pre / DVS
Road/hotel: Roland OctaCaputre / Apogee One
Reply With Quote
  #65  
Old 04-12-2021, 01:51 PM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 1,279
Default Re: Dear Avid, I am an ultimate user but this 32 channel limit!

Quote:
Originally Posted by killah_trakz View Post
It’s a screen shot of me working. You can always follow my ig and see me in action.
No, it is not a screen shot, it is a blurry photo of your screen, couple fingers, and some controller
Once again your understanding of the terminology "having moved on" is as convoluted as your concept of the term "screen shot"

Here is an actual "screen shot" try to not merely look, but also to see

__________________
System :
Avid Carbon interface , PT Ultimate 2021.3 .....Mid 2020 iMac 27" 3.8GHz 8-core i7 10th Gen processor,,128GB 2666MHz DDR4 memory,,2TB SSD storage,,Radeon Pro 5700 XT with 16GB of GDDR6 memory,, on Catalina 10.15.7

"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
  #66  
Old 04-12-2021, 04:18 PM
killah_trakz's Avatar
killah_trakz killah_trakz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 87
Default Re: Dear Avid, I am an ultimate user but this 32 channel limit!

Lol. Enjoy your lives gentlemen.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
WENT FROM HD TO M-POWERED
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
32 Channel IO Limit.. WHY? DeWaard Pro Tools 2018 32 03-23-2021 05:12 PM
Dear Avid DonaldM Pro Tools 12 46 07-30-2017 10:32 PM
Dear Avid, raph105 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-24-2012 08:05 AM
Match takes\channel with LE : bug or limit? Andy Caretti Post - Surround - Video 2 06-25-2007 02:17 PM
OMS 16 Midi channel limit? Dean Bohana 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-29-2004 09:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com