Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-17-2015, 08:02 AM
General Stalin General Stalin is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Location: Boston
Posts: 12
Default "Failed Installation" errors with Application Manager 2.3.3

I have just installed and Registered Pro Tools 12 which as you all know requires Installation of Avid Application Manager.

Is any one else having these issues? I have been searching Google all morning and this forum and can't find people getting these same errors as me:

Try to install XPand II and get "Failed Installation: Xpand II install failed. ack."

When I try and install a different plugin I get the error "Failed Install: ______ install failed. The installation of another program is in progress."

When I go back to XPand II and click install again I get the error "Failed Install: XPand II install failed. This installation already started"

I've already tried completely uninstalling Avid Pro Tools and all components and reinstalling and getting the exact same issues. This application manager tool is currently hindering my Pro Tools usage as it's preventing me from installing plugins and updates.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Application Manager downloads rankinfile Pro Tools 12 11 01-01-2016 05:19 PM
Application Manager hooksound Pro Tools 12 0 04-08-2015 11:00 AM
application failed to initialize properly (0xc000001d or 0xc0000142) graveleye Pro Tools M-Powered (Win) 4 04-12-2011 06:58 PM
THE APPLICATION FAILED TO INITIALIZE PROPERLY (Oxc0000005) scottthafoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 09-17-2009 06:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com