Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2006, 05:21 PM
runner2 runner2 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: NL Canada
Posts: 59
Default 9129,9093, etc. Buffer Settings YAHOO!!

This seems to have worked for me...SO FAR!!!
I have playe back six files/songs...smooth as silk!!

To Adjust Processor Scheduling Performance:
Choose Start > Control Panel. In Classic View, launch System. Click the Advanced tab. Under the Performance section, click the Settings button. Click the Advanced tab. Under the Processor scheduling section, select the Background Services option. Under the Memory Usage section, select System cache option. Click OK twice. You will need to restart your computer for the changes to take effect.

So far so good
Good Luck!
__________________
Digi 002,Mac mini, Pro Tools 10,
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2006, 07:04 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Re: 9129,9093, etc. Buffer Settings YAHOO!!

Which is all covered in the docs.

Great to hear you got it going smoothly now. These two seetings are commonly setup incorrect for many.

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9093 and 9129 Buffer Errors OzelloPete 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 35 04-17-2009 11:47 AM
Hardware buffer errors 9093 and 9129 bobmcp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-12-2008 05:41 PM
h/w buffer size conundrum (9093) (9129) FatJon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-03-2007 01:09 PM
Buffer error 9129 & 9093 when turn down buffer StackLife06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-01-2006 09:34 PM
error -9129 /-9093 and "increase/decrease buffer" nickgodie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-07-2006 03:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com