Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2007, 01:19 PM
jeffking jeffking is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Default 10.4.10 Update trouble/Question...please help!!

So...I am running OS X 10.4.7 on a Mac Pro desktop. I currently have Pro Tools LE 7.1.1. Can I safely udpate to 10.4.10 without messing up Pro Tools? The last time I tried to update to 10.4.8, Pro Tools wouIdn't even open and it turned into a huge mess causing me to uninstall and reinstall. I really don't want to deal with that again. Any help would be greatly appreciated. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2007, 01:37 PM
mattshort mattshort is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 24
Default Re: 10.4.10 Update trouble/Question...please help!!

This should make it work fine...
http://www.digidesign.com/index.cfm?...4&itemid=22904
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2007, 03:24 PM
Craig Woolard Craig Woolard is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Posts: 108
Default Re: 10.4.10 Update trouble/Question...please help!!

Matt, do you whether or not PT LE 7.3.1cs4 will work with OS X.4.10 on a MacBook. or do I need to downgrade to OS X.4.9? Thanks.

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
firmware update trouble midiless Eleven Rack 5 07-27-2011 08:36 PM
Anyone NOT having trouble launching LE 7.3.1 in OS 10.4.11 after security update? rpyrotech 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-18-2008 12:07 PM
Trouble With Protools 7.4 and MAC OS 10.5.3 Update LoveatFirstSound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 06-21-2008 08:25 AM
Waves 5.9.7 Update: Trouble Mount Royal Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-02-2008 05:21 PM
macbook questions: firewire trouble, plugin update chagos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-18-2007 02:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com