Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2011, 03:02 PM
Judson Judson is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 54
Default Process for revising a mix when given a new replacement OMF?

Hello,

Could anyone share their process when they are asked to revise a completed mix only because of picture changes to the visual which then creates the need to get a new replacement OMF for the audio? make sense? What's the most streamlined way to do this? Are there tools that help with this process?

Thanks for any insight!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-17-2011, 03:12 PM
kittonian kittonian is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Los Angeles, CA - USA
Posts: 334
Default Re: Process for revising a mix when given a new replacement OMF?

Create a new session with the new OMF and then either import your session data from the mix you've already done OR go back to your mix and import only the new changes you need to work with from the new OMF session.

Good luck!
__________________
Joshua Aaron
President/Chief Eng.
AudioLot/AudioLot Studios
Pro Audio Sales/Consulting
http://www.audiolot.com

Follow AudioLot on Facebook
Reply With Quote
  #3  
Old 08-17-2011, 03:14 PM
Judson Judson is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 54
Default Re: Process for revising a mix when given a new replacement OMF?

Thanks for the help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT will not process Effects ? djdeo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-07-2011 12:02 PM
Problem populating HD 4 accel + Process + Process Brandonx1 Post - Surround - Video 6 07-15-2010 04:40 PM
Uninstall Process Mount Royal Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-26-2009 10:47 AM
hd process and accel process in same machine? blumediaprojekt Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-01-2006 07:51 PM
Next Process after mix? DaMixG 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-19-2005 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com