Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2007, 08:05 AM
midiman midiman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Norway, Scandinavia
Posts: 82
Default Roland Juno-G with Pro Tools

What do I do to make Pro Tools remember my "patches" inside a session?

Before I used a Fantom X 6, and had a midnam file for it.
That meant that it always remembered it.
With Juno G I can't find any midnam file for it.
That means that when I change patches, I don't have the option to write what bank it belongs to....
(It's greyed out)

In midi set up, do I have to make a new "controller" for the Juno G?

Anybody can help me with this?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2007, 01:13 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Roland Juno-G with Pro Tools

Go to your Roland Backstage (Log-In) Roland US and mouse the 'Patch Script Builder'. Load this .midnam in it's rightful folder.

In Pro Tools, select Program Change from the Track View selector and use the Pencil tool to create your desired Program Changes.








filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 03-17-2007, 05:57 PM
midiman midiman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Norway, Scandinavia
Posts: 82
Default Re: Roland Juno-G with Pro Tools

-Excellent!
Thanks buddy, I'll try that and see what happens

KK
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Roland Juno 60 Vintage Analog Synth - Juno-60 FREE SHIPPING nexis Buy & Sell 4 03-28-2013 02:02 AM
Roland Juno Di - Midi ( Via USB to computer ) Not working. j.muttathu MIDI 0 08-05-2012 05:00 PM
Roland JUNO Gi and Pro Tools SE. Laurenz Roth Pro Tools SE and Essential (Win) 2 04-05-2012 03:17 AM
mBox2 + Roland Juno-106 Jasari149 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-19-2008 08:00 AM
Roland Juno 106 sliders + knobs to control Hybrid DaveSB Virtual Instruments 1 04-16-2007 07:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com