Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2022, 08:28 AM
lbar11 lbar11 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 85
Default Use PT11 while upgrading GET CURRENT bundle

Hi, I recently upgraded with a GET CURRENT upgrade and need to continue using my PT11 license on my old Mac Pro while I test the latest version of PT on my new Mac Studio. As I rely on my system for work, I can't give up my PT11 license until I know the new version and system work.

While trying to activate my new license, I am being asked to surrender my PT11 license. If I do this, will I be unable to use PT11 on my old Mac Pro or can I use both during the testing phase.
Thank you for any assistance.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2022, 09:42 AM
cvicente22's Avatar
cvicente22 cvicente22 is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2018
Location: Philippines
Posts: 400
Default Re: Use PT11 while upgrading GET CURRENT bundle

Yes, the upgrade process will require you to surrender your Pro Tools 11, but don't worry since the license that you will receive is a bundle of the latest version together with Pro Tools 10 and 11. That means that you can still use your Pro Tools 11 using the license that will receive.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-30-2022, 11:24 AM
lbar11 lbar11 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 85
Default Re: Use PT11 while upgrading GET CURRENT bundle

Thats great...thank you for getting back to me so quickly.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
upgrading from PT9 to current on Windows 10 squidbob Windows 14 01-02-2020 11:24 AM
upgrading PT 7 HD to current era? jaczaj Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 04-22-2016 01:20 AM
Best current laptop for PT11? JCBigler Pro Tools 11 7 08-22-2014 10:11 AM
Upgrading 6.1 to current 7.3.1 + Win Xp Sp1 to Sp2 Jay Terrien 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-27-2007 08:53 PM
upgrading current configuration... neonknight 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-12-2004 03:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com