Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-24-2002, 01:35 PM
jeronimo jeronimo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Salvador, BA - Brazil
Posts: 668
Default Cannot edit sends on all tracks?

Today I was trying some weird idea that a client asked me to do and I needed to send all the tracks to a reverb... but when I used the all tracks group and the edit tool, ,they simply didn't edit all tracks at once... but it does happen when I'm automating the volume, pans, etc... do you guys know what I mean?
Make a send on all tracks then put the edit window showing sends, use the all tracks group and try to edit all tracks at once... just doesn't happen...
Am I missing something?
__________________
Think Diferente!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-25-2002, 05:42 AM
jeronimo jeronimo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Salvador, BA - Brazil
Posts: 668
Default Re: Cannot edit sends on all tracks?

bump!
__________________
Think Diferente!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Meters in sends in EDIT Window are not coming up propower macOS 3 11-08-2012 10:28 AM
How Many Tracks plus Aux Sends can you have? paul_g 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-29-2010 08:54 PM
Sends A-E Only Shows A Mix & Edit View akakpaws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-09-2009 08:43 AM
Trying to make keyboard shortcut for insert/sends F-J works for edit window only! crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-30-2009 04:30 PM
Can I have different sends showing for each track in the edit window? sevan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-08-2001 05:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com