Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2006, 08:08 AM
Shawn Strickland Shawn Strickland is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 10
Default Where are the Plugin Licenses @ ilok.com?

I have many neat plugins that came with my MBox2 factory bundle, but I was updating my iLok at iLok.com and noticed that there's only actually 5 registered licenses on it, but I know that if I don't have my iLok plugged into the computer, it warns me about more than 5 plugins not being operable.

Did I do something wrong in the registration process? Or are they locally authorized on just my machine?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2006, 08:24 AM
req06 req06 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
Posts: 418
Default Re: Where are the Plugin Licenses @ ilok.com?

Maybe some are registered as suites?
__________________
G5 dp 2.0Ghz, 2.5 gb RAM/ G4 Powerbook 15" 1.33mhz, 2gb RAM/ 002r/Lacie D2 FW800/PTLE 7.4
Reply With Quote
  #3  
Old 12-11-2006, 12:52 PM
Shawn Strickland Shawn Strickland is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 10
Default Re: Where are the Plugin Licenses @ ilok.com?

I'm not sure. The name has nothing to do with Suites. Here's what I get when I go into Manage at iLok.com:
  • Cosmonaut Voice
  • JOEMEEK SC2 Compressor
  • JOEMEEK VC5 Meequalizer
  • Maxim
  • Moogerfooger Analog Delay

All of them say the Company is Digidesign (shouldn't it be different for Cosmonaut Voice and Joemeek?) and there's only 5 there when I know there are more plugins (as I bought the factory bundle of the MBox 2).

Should my new 7.3 License be on there too? Or is that something completely different?

Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2006, 12:43 AM
Holly73 Holly73 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ulm, Germany
Posts: 522
Default Re: Where are the Plugin Licenses @ ilok.com?

I don't own the factory bundle, but I think the plugins you mentioned are exactly the additional plugins of this bundle. 7.3 and the standard plugins don't need an iLok to run. They are "copy protected" by the Digi audio interface.
__________________
 MBPr 15" (Mid 2015) i7, PT12.4, Studio One 3, UA Apollo Quad Firewire
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: ilok licenses nedd Buy & Sell 7 12-09-2014 05:54 PM
How to transfer iLok licenses from old to new iLok mschaeffer General Discussion 3 08-16-2013 05:55 PM
FS: Plugin iLok Licenses SZE Buy & Sell 11 07-29-2013 08:33 PM
Can You Transfer iLok Licenses To A New iLok If Your Old iLok Is Broken? epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-07-2009 03:51 AM
Ilok and plugin licenses repeated mboxpro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 09-24-2008 12:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com