Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-29-2022, 01:54 PM
budster budster is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Los Angeles, CA
Posts: 289
Default My system statistics are not getting posted with my Threads.

HI all or administrators,


My system statistics are not getting posted with my Threads.


I have this set up under my profile. How do I get this to auto populate?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please how to obtain statistics (peak, loudness, etc.) of a clip in Pro Tools? cmbourget Tips & Tricks 12 11-16-2023 02:20 PM
Threads not getting posted Luckycharms_74 General Discussion 2 12-10-2012 06:48 AM
(12) 8.0.1 threads. (4) Legacy threads. Jeez!! Sean Russell Pro Tools TDM Systems (Mac) 35 09-18-2009 07:59 AM
Sales statistics for Windows vs Macintosh David Sabine Pro Tools TDM Systems (Win) 15 06-17-2009 06:18 AM
Mbox Mic Pre Statistics peccatte 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-28-2003 02:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com