Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2010, 02:15 PM
korgic korgic is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Germany
Posts: 5
Default i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling

Hi, i have notebook and win 7 64bit,i cant pro tools 8 instaling?I have try but is not working,i go insane.

I have mbox2

Soory for my bad english
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2010, 02:24 PM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Re: i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling

Wrong subforum dude. You want next door.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2010, 04:36 AM
korgic korgic is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Germany
Posts: 5
Default Re: i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling

I need help?thx
Reply With Quote
  #4  
Old 08-01-2010, 09:41 AM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling

Quote:
Originally Posted by korgic View Post
I need help?thx
You need to go to the Windows forum. This is the Apple Mac forum. I don't do windows.
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-01-2010, 02:11 PM
asmarti08 asmarti08 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Missouri
Posts: 55
Default Re: i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling

What are some of the specs on your notebook?

Processor, RAM, etc.
__________________
Pro Tools 9 w/ Focusrite Saffire Pro 40, Presonus Digimax, and two Ward Beck pres
- - -
- 2012 Macbook Pro

- Windows 7 Professional (64-bit)
2.83 GHz Intel Core2Quad Q9550 // 8GB DDR2 800 RAM
Reply With Quote
  #6  
Old 08-01-2010, 11:20 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,874
Default Re: i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling

Help us Help You - READ THIS Before Posting!

Post a Sandra report as described here:
Help us help you - what you need to know before posting!
you can't give too much info. More reading here:
General Troubleshooting - Pro Tools LE on Windows (XP & Vista)
and here:
http://duc.digidesign.com/forumdisplay.php?f=59
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Pro Tools on Windows 7 (64bit) jborkin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 11-25-2013 09:19 AM
Trouble Installing Pro Tools LE 8 on Windows 7 64bit Kadzuki 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-01-2011 07:54 AM
My issues with Pro Tools 9 and Windows 7/64bit MuziqMaker Pro Tools 9 4 06-13-2011 08:21 AM
My issues with Pro Tools 9 and Windows 7/64bit MuziqMaker Windows 19 01-06-2011 12:50 PM
Pro Tools 8 LE in Windows XP 64bit kokerac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 04-09-2010 11:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com