Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #71  
Old 12-08-2010, 03:53 PM
wuzlow wuzlow is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Michigan
Posts: 33
Default Re: Release of Mbox 3 Pro?

Quote:
Originally Posted by madcam View Post
Wish you good luck guys ! I already received 2 times a non-working Mbox 3 Pro. This time the supplier doesn't want to take any risk and has to wait for a new series. Can't wait - too fed up. Decided to switch to Apogee with Logic.
How have you gone through 2 units already when the back order line is still quite deep? Who did you order your mbox 3 pro's from?
__________________
Tom

Dell XPS 420 Desktop
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40Ghz - 3 Gigs of RAM
Windows 7 Ultimate 64bit

Dell Vostro 3700 Laptop
Core i5 M 520 @ 2.40Ghz - 4 Gigs of RAM
Windows 7 Ultimate 32Bit

Pro Tools 9
003 Factory
Reply With Quote
  #72  
Old 12-08-2010, 04:06 PM
jita1 jita1 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ypsi
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by wuzlow View Post
Nice to meet you as well! Where about's are ya in the mit? I'm from Grand Rapids.
Born and raised in Detroit, now residing in Ypsilanti.
__________________
Mbox 3 Pro

iMac 27", OS X 10.6.5 Snow Leopard, Intel Core 2 Duo 3.06GHz, 4GB RAM, 1TB Internal, 3TB total External HD's

Bye Bye Tascam and hello Pro Tools. It's been a long time coming
Reply With Quote
  #73  
Old 12-08-2010, 04:06 PM
Butternut8000 Butternut8000 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Chicago
Posts: 3
Default Re: Release of Mbox 3 Pro?

Looks like they are starting to trickle out. Picked up my unit from Guitar Center in Chicago on Dec 2nd. I guess they got it in a week prior but the SQU didn't match so they couldn't "receive" it, aka sell it, till it was fixed in their computer.
____________________
Macbook Pro 2.8Ghz Intel Core Duo, 10.6.5, Mbox Pro, ProTools LE 8.0.4
Reply With Quote
  #74  
Old 12-09-2010, 02:26 AM
benherron.rrr benherron.rrr is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: York
Posts: 163
Default Re: Release of Mbox 3 Pro?

. . . still waiting
Reply With Quote
  #75  
Old 12-10-2010, 10:14 AM
jita1 jita1 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ypsi
Posts: 61
Default

Well, I opted to have mine shipped to the store and I just got confirmation that it's there. I'll be picking it up in a couple of hours. I feel like a little kid on Christmas morning..lol
__________________
Mbox 3 Pro

iMac 27", OS X 10.6.5 Snow Leopard, Intel Core 2 Duo 3.06GHz, 4GB RAM, 1TB Internal, 3TB total External HD's

Bye Bye Tascam and hello Pro Tools. It's been a long time coming
Reply With Quote
  #76  
Old 12-10-2010, 03:03 PM
wuzlow wuzlow is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Michigan
Posts: 33
Default Re: Release of Mbox 3 Pro?

Quote:
Originally Posted by jita1 View Post
Well, I opted to have mine shipped to the store and I just got confirmation that it's there. I'll be picking it up in a couple of hours. I feel like a little kid on Christmas morning..lol

Got mine this afternoon. It is HEAVY. I haven't had a chance to play with it yet since I'm at work. Hope I get a chance this weekend though.
__________________
Tom

Dell XPS 420 Desktop
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40Ghz - 3 Gigs of RAM
Windows 7 Ultimate 64bit

Dell Vostro 3700 Laptop
Core i5 M 520 @ 2.40Ghz - 4 Gigs of RAM
Windows 7 Ultimate 32Bit

Pro Tools 9
003 Factory
Reply With Quote
  #77  
Old 12-11-2010, 09:50 AM
jita1 jita1 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ypsi
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by wuzlow View Post
Got mine this afternoon. It is HEAVY. I haven't had a chance to play with it yet since I'm at work. Hope I get a chance this weekend though.
Yeah, it is heavy. This is one serious piece of hardware. I've got my Mac optimized and I'm setting it up now.
__________________
Mbox 3 Pro

iMac 27", OS X 10.6.5 Snow Leopard, Intel Core 2 Duo 3.06GHz, 4GB RAM, 1TB Internal, 3TB total External HD's

Bye Bye Tascam and hello Pro Tools. It's been a long time coming
Reply With Quote
  #78  
Old 12-21-2010, 03:25 AM
charraig charraig is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Scotland
Posts: 18
Default Re: Release of Mbox 3 Pro?

My MBox Pro seems to be working great. Just got round to playing with it. What problems did you have with yours?
Reply With Quote
  #79  
Old 12-21-2010, 12:40 PM
jita1 jita1 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ypsi
Posts: 61
Default

Mine is working great too. I did have an issue in the beginning. I couldn't even playback the demo session without it stopping and sending an error. I was ready to box it up and send it back. I learned with the help of another poster that I needed to put my external drives behind the MBox in the Firewire chain. It works flawlessly now. I have two FW800 G Drives that have the Oxford 934 chipset. Apparently, with this drive/chipset, putting the Mbox last in the chain won't work. The only drawback is I have to use two 800-400 adapters, so I'm not getting the benefits of FW800. I can live with that.
__________________
Mbox 3 Pro

iMac 27", OS X 10.6.5 Snow Leopard, Intel Core 2 Duo 3.06GHz, 4GB RAM, 1TB Internal, 3TB total External HD's

Bye Bye Tascam and hello Pro Tools. It's been a long time coming
Reply With Quote
  #80  
Old 12-21-2010, 04:42 PM
charraig charraig is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Scotland
Posts: 18
Default Re: Release of Mbox 3 Pro?

Jita1 - just saw your message there. I've been having the Same problem but was posting in the windows section. I moved my glyph drive to the end of the chain and it work great now! Relieved to see someone else has their drive at the end of the chain too!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Release For pro tools 10 & Mbox 3 mountain lion updates ROSEWOOD 216 Pro Tools 10 5 07-29-2012 04:45 AM
MBOX/MBOX2 PC/Mac release & questions...sorry BreaknecK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 05-26-2010 05:57 PM
PT release Mbox drivers for Logic? -1133 buckaroo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-24-2008 03:01 PM
Release Date Set For Release - To Be Released Soon rockrev 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 10-30-2005 05:51 AM
mbox: is there a confirmed release date? daddykev 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-16-2002 04:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com