Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2001, 04:48 PM
JGriffith JGriffith is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Burbank, CA USA
Posts: 58
Default Audio to MIDI plug in

It seems that auto-tune type technology could be used to create MIDI information from ProTools tracks (like Vision tried to do). Is anybody aware of development in this area?

------------------
Jim Griffith
Matthews/Griffith Music
Burbank, CA
__________________
Jim Griffith
Matthews/Griffith Music
Burbank, CA
www.matthewsgriffith.com
www.beatdisciples.com
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2001, 01:23 AM
5down1up 5down1up is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 418
Default Re: Audio to MIDI plug in

emagic logic has a whole bunch of audio to midi functions . there are some presets for particular audio signals ( drums , percussion ) etc. most time u have to edit them anyway , but its a great tool !
u can import the edited material back into PT . hope that helps ???
i dont know if theres a plugin which is doing the same ???
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2001, 08:25 PM
Marc Edwards Marc Edwards is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Melbourne, Australia
Posts: 287
Default Re: Audio to MIDI plug in

I've used this before with varying results... If it's a simple part it's usually much faster just to replay it.

[This message has been edited by Marc Edwards (edited April 17, 2001).]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't hear midi audio using plug-in midi instrumen Adriano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-18-2006 11:21 AM
V.Low Latency Audio to MIDI Plug in Calder Rec 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-02-2006 05:41 PM
audio to midi plug in? mudflaps Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-28-2005 04:12 AM
When recording MIDI to Audio the audio, the audio timing isn't the same as MIDI Justin_M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-09-2002 03:17 AM
midi vs. audio tracks(plug-ins) L.A.P. RECORDS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 09-08-2002 01:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com