Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-11-2002, 05:36 PM
pindebraende pindebraende is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Denmark
Posts: 459
Default NVIDIA Geforce 4 mx for my G4 466

Hi there

Is it possible to put a Geforce 4mx card in my agp g4 466, for dual monitor use?
If yes! Would it squeeze the last juice out of my G4, when working in dual mode? (I still have to be able to play back 24-32 audio tracks, and a video track through my Fuse card).
Which one of the MX models should I buy?
Any pitfalls???

Thanks all

Pindebraende
__________________
Best wishes,

Mikkel
Sonic Salute SFX Libraries
IMDB
Reply With Quote
  #2  
Old 10-11-2002, 05:56 PM
pindebraende pindebraende is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Denmark
Posts: 459
Default Re: NVIDIA Geforce 4 mx for my G4 466

Hi again
Sorry, I fotgot to ask...
Is it possible to connect two ordinary displays to this card?
I dont have the $ for two flat mac displ.!!!

Pindebraende
__________________
Best wishes,

Mikkel
Sonic Salute SFX Libraries
IMDB
Reply With Quote
  #3  
Old 10-11-2002, 07:44 PM
auxsend1 auxsend1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 871
Default Re: NVIDIA Geforce 4 mx for my G4 466

Well, I have that card, as it came new in my dual 867 PowerMac G4. It has a DVI out and an ADC out, and came w/ a DVI to VGA adapter. So, that's how I have the one monitor hooked up. If you wanted to hook up another regular VGA monitor, you'd need one of those "Extend-it" devices to go from ADC to VGA. (I think)

Of course, it would just be easier to get a second PCI video card and plug the second monitor into that.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-12-2002, 08:19 AM
John H John H is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Northwest England
Posts: 809
Default Re: NVIDIA Geforce 4 mx for my G4 466

This Villagetronic Card

could be an option for 2 vga monitors.

It's only about £70 in the UK and it's got no PCI bus hogging stuff that might interfere with protools because it's got no 3D acceleration.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MOTU 24 I/0 + NVIDIA GeForce GusMacedo Windows 2 04-05-2011 10:37 PM
NVIDIA GeForce GT 120 in 2007 Mac Pro Siegfried Meier Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-20-2010 06:44 AM
Nvidia Geforce Ti Released Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-15-2002 03:46 AM
Nvidia GeForce 4Ti released Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-14-2002 06:17 PM
NVIDIA Geforce 4 card guitates 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-28-2002 08:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com