Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-05-2007, 03:15 AM
KMK KMK is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Hong Kong
Posts: 115
Default Problem with connect W2k Server

Dear All,

I got problems in connecting my mac book pro to Windows 2000 server in my company.

Before i can easily connect using Go->Connect to Server-> smb://servername

then input my domain, username and password...

but in this two days i got Error code -50.

I checked all the stuff in my company that do not have anu misconfiguration...

I really duno what to do...

Can someone help me please.

KMK
__________________
kmkonline.com
M-Audio Firewire 410 ; Transit ; Pro Tools M-Powered 7.1 ; YAMAHA 01v96 ; Digi002 Rack ; Tranzport ; Music Production Toolkit
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2007, 11:23 AM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Problem with connect W2k Server

Apple Discussion Forums
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
500 Internal Server Error We're sorry but the web server encountered an unexpected c DrumEatDrum Getting Started 10 07-09-2013 12:47 PM
VEP cannot connect to server in one PT-session Hanswurstlsepp Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-08-2010 09:06 AM
Files transfered server-server relay still downloaded from remote server Phill Barrett Aspera DigiDelivery 1 03-19-2010 02:58 AM
Okay. So Why Aren't We Using Server 2003 or Server 2008 Again? epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 02-26-2009 10:26 PM
"midi server" related problem (maybe) zenny MIDI 0 05-25-2007 11:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com