Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-01-2006, 11:48 AM
jacktracks jacktracks is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 20
Default Audio Record Volume ERROR...please help!

So im helping out a friend getting his new pro tools set up all working. Now I thought I had everything all perfect and Pro Tools loads up normally. But when we try to create a new session an error message comes up saying "Session Must be on an Audio Record Volume" What does this mean? Also when trying to load a session from his external hard drive when converting the audio files to a suitable playback volume an error message comes up saying "Not a Suitable Volume"... any help would be great...

Pro Tools 6.9.2
Mac Powerbook G4
Mac OS 10.4
DIGI 002 Rack
Reply With Quote
  #2  
Old 06-01-2006, 11:59 AM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Audio Record Volume ERROR...please help!

Read the 4th thread from the top, conveniently titled "Audio Record or Playback Volume Error Info "
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Session must be on an audio record volume" ERROR. tytanik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-17-2006 03:43 PM
must be saved on audio record volume - error habernacks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 09-29-2006 01:17 PM
Session must be on audio record volume error jonahgn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-16-2006 04:49 PM
error: not an audio record volume djoeyd77 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-08-2005 11:49 AM
I'm Getting A "Audio Record Volume" Error Message MITCHELLBOY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-15-2005 07:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com