Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2004, 03:39 PM
Coach Kay2005 Coach Kay2005 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default NeoAccess Error

Can anyone offer any info on "Neo Access Error"

I'm using:
Pro Tools LE 6.4
Digi 001
Mac OSX: Panther (10.3.2)
Dual bootable Quicksilver G4 (I run PT LE 5.1 also)
RAM = 640mb (512 plus 128)
Two internal drives (about 120 gigs of storage; have about 90 gigs available)

Pro Tools LE 6.4 was running fine, but I started getting this "neoaccess error" last week when I launch the application. It launches half way, i see the error message, and the application closes.

I did notice that when I tried to open a 16 bit, 44.1Khz session from my desktop, the application did launch, but, when I tried to open the application again, it crashed.

Any suggestions?

Coach Kay
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2004, 05:19 PM
BookSix BookSix is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: San Diego
Posts: 328
Default Re: NeoAccess Error

I was having the same problems after an audio hard drive wouldn't mount and I used Data rescue. I eventually figured my eaiest solution was a different hard drive with a format on the problematic one. Sorry I can't help more, but it may come to that.
__________________
Brett Michael Wiesman
www.trackstarstudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2004, 05:28 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: NeoAccess Error

Follow the suggestions in the sticky Troubleshooting thread at the top of this forum.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NeoAccess Error.... harlll ProControl, Control|24, Command|8 4 03-31-2006 07:49 PM
Neoaccess Error jparau 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-19-2006 12:39 PM
NeoAccess Error.... harlll Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-15-2006 03:00 PM
NeoAccess Error? mr_dude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-18-2004 10:33 AM
NeoAccess Error jcfullersound Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-30-2004 02:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com