Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2008, 11:30 AM
christodoulidesd christodoulidesd is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 16
Smile Pro Tools 8 m-powered: how much will it cost?

Any ideas of an estimate for the price of Pro Tools 8 m-powered for windows via digistore? I am particularly interested in the european price of the program.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2008, 08:20 PM
Skyflash Skyflash is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 337
Default Re: Pro Tools 8 m-powered: how much will it cost?

the upgrade will cost $150
Reply With Quote
  #3  
Old 10-22-2008, 11:24 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Pro Tools 8 m-powered: how much will it cost?

Actually its a good question.

MPowered is sold stand alone sans hardware for 249.00

The upgrade price is somewhat academic as its always been the same upgrade price as PT.

It will be interesting to see if Digi raises the price on the full version.
Which (IMHO) ultimately would be somewhat counter productive for their entry level DAW.

One of the the better questions this week and not a repost of something thats already been discussed to death in other areas of the forum.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #4  
Old 10-23-2008, 01:39 AM
christodoulidesd christodoulidesd is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 16
Default Re: Pro Tools 8 m-powered: how much will it cost?

Nevermind, thanks for the replies. Just bought the 7.4 m-powered upgrade from the digistore but i really can't wait for the pro tools 8 as i am running vista x64
Reply With Quote
  #5  
Old 10-23-2008, 10:23 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Pro Tools 8 m-powered: how much will it cost?

There are no versions of Pro Tools that are (technically and officially) compatible with Vista 64. (Not even PT8!).
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #6  
Old 10-23-2008, 10:41 AM
christodoulidesd christodoulidesd is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 16
Default Re: Pro Tools 8 m-powered: how much will it cost?

Really? I remember i read somewhere that pro tools 8 would be combatible with x64....that's a major drawback btw, why would they want me downgrading to the no-good 32bit version since m-audio is already publishing their x64 vista drivers as beta? (which is working good btw)....x64 with 4gb ram runs so much better than the 32bit version and it's a real pain in the ass if i'll have to do another format again!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Low cost USB interface for PT8 M-powered with Windows Vista 64 bit carlg1212 FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 2 10-18-2013 01:35 PM
7.4 HD w/No Cost Pro Tools 8? Rick Sanchez Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 07-30-2013 06:34 AM
Cost to upgrade to Pro Tools 10? Mike Harrison macOS 3 07-15-2013 06:48 PM
Pro tools MP 9 No Cost Upgrade matsax Tips & Tricks 3 07-04-2011 07:09 AM
Pro Tools 8 no cost for mbox RobY_surf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-22-2010 01:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com