Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-07-2010, 03:49 PM
asel asel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Ann Arbir
Posts: 2
Default Flash Player Error

When I launch Pro Tools SE, the QuickStart menu is not there. Just a white screen that says I need at least Flash Player 9. I just installed Flash Player10 and I still get the same screen. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2010, 05:01 AM
digitalaudiogeek digitalaudiogeek is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: San Francisco
Posts: 31
Default Re: Flash Player Error

If you're on Windows watch this Avid video for help: http://www.youtube.com/watch?v=eMJFp...2D0E3688C322B9
Reply With Quote
  #3  
Old 02-06-2011, 01:01 PM
Fallen Angel Fallen Angel is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Mexicali
Posts: 2
Default Re: Flash Player Error

That video doesn't work. It still happens
Reply With Quote
  #4  
Old 03-28-2011, 08:54 PM
siftingthroudead siftingthroudead is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: St. Louis
Posts: 1
Default Re: Flash Player Error

I am currently having the same problem. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-03-2011, 06:18 PM
ihsahnz ihsahnz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Tauranga, New Zealand
Posts: 2
Default Re: Flash Player Error

I am also having exactly the same problem. Installing the latest flash player (several times over), and uninstalling and reinstalling Pro Tools SE Version 8.03 makes no difference. In fact, the screen freezes every time, I have to ctrl-alt-del, Start Task Manager, and End Process just to unfreeze. I am using Windows 7 Home Premium on a 64 Bit Operating System (and using M-Audio Fast Track Hardware). Any help with this would be hugely appreciated!
Reply With Quote
  #6  
Old 04-20-2011, 09:28 PM
g-man-1980 g-man-1980 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 3
Default Re: Flash Player Error

Definitely It doesn't work. I installed flash player latest version from adobe.com . Nothing changed. I have still flash player error when I start to pro tools SE. I havent reached my quick menu yet. Please help.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-10-2011, 02:31 PM
bongchippy68 bongchippy68 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Brentwood
Posts: 1
Default Problem Solved!!

I have found a way to fix the problem!!! Simply go to your digidesign folder>Pro Tools>Demo Songs then choose one of these and inside the folder is a .ptf file. Open that and it completely skips the quickstart menu. Delete all the tracks and then save it as copy of session or something and then your fine. If you do not have the demo songs folder reinstall pro tools SE and be sure to check the box that asks if you want to install the demo songs and loops. Hope this helps!!

Like my band
facebook.com/STFCYANIDE
I'd really appreciate it!! Thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 11-26-2011, 05:52 AM
sir corchea sir corchea is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Dominican Republic
Posts: 1
Default Re: Flash Player Error

my people i solved the problem about "Flash Player Error"

step 1:
-install the FLV player

step 2:
-the FLV will ask you to update the your flash player, if not, do it anyway, so reinstall it from abode http://get.adobe.com/flashplayer/

step 3:
-you must have connected your M-audio micro USB, then open you pro tools SE and you got it!...it works!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
flash player error 2 !! turcorulez Pro Tools SE and Essential (Win) 0 12-27-2011 05:41 AM
flash player error autumn song Pro Tools SE and Essential (Win) 1 04-23-2011 07:46 PM
flash player yver 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-03-2008 10:24 PM
Flash Player F O'Boogaloo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-11-2007 01:40 AM
Real player & Flash Player through Digi002 stevegalante 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-15-2004 08:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com