Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2012, 06:16 AM
Rockman413 Rockman413 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 475
Default Can't import video when frame rate not the same as the current one

Can't import video when frame rate not the same as the current one, but actually I killed/deleted the whole thing related to the previous video.

So my first video track is 23.98 frame, then I delete it, also in the Tracks (left of PT), then I select to import another video track which is 24 frame, and I still get "Can't import the selected video file because it does not have the same frame rate as the current video in the session"
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2012, 06:30 AM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Question Re: Can't import video when frame rate not the same as the current one

Did you delete the original video you had imported from the clip list? If not, delete the original video you had imported from the clip list and then try to import this second video file.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2012, 08:52 AM
plastikman plastikman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Detroit
Posts: 238
Default Re: Can't import video when frame rate not the same as the current one

Quote:
Originally Posted by Chief Technician View Post
Did you delete the original video you had imported from the clip list? If not, delete the original video you had imported from the clip list and then try to import this second video file.
+1

For whatever reason, if the video still exists in the clip list (on right side), whether it's on the timeline or not, it will not import a new video at different frame rate.
__________________
Quote:
Originally Posted by Dizzi45Z View Post
Pro Tools doesn't ever not cease to not amaze me.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot import second video file! different frame rate message. crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-14-2008 09:10 AM
How do I import an omf with a frame rate of 59.94? AudioAlchemy.tv Post - Surround - Video 2 09-08-2007 03:55 PM
Same video frame rate still won't import - too often anyway Farmer Dave Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-23-2007 07:22 PM
QT 23.98 video frame rate... timecode rate? dopplah Post - Surround - Video 10 07-03-2007 05:28 PM
7.2 BUG - Video import w/different frame-rate Charles Deenen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-08-2006 01:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com