Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2006, 01:11 AM
bluerockgod bluerockgod is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Sydney, Australia
Posts: 95
Default Mbox not showing in Aggregate Device Editor

Hi,

My mbox (original), won't show up in the aggregate device editor in the Audio Midi Setup. When I click on the plus sign to add aggregate device only built in audio shows up underneath. The mbox does show up in the AMS Audio Devices window however.

I'm hoping I can add my mbox to the built in audio so I can get four outs.

Contrary to my signature, for the purpose of this experiment I am using OS 10.4.6.

Any ideas?

Michael.
__________________
ibook G4 1.2gHz 1.25gb RAM
PTLE 7.4 MBOX
OS 10.4.10
and other bits and pieces...
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2006, 01:51 AM
bluerockgod bluerockgod is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Sydney, Australia
Posts: 95
Default Re: Mbox not showing in Aggregate Device Editor

?
__________________
ibook G4 1.2gHz 1.25gb RAM
PTLE 7.4 MBOX
OS 10.4.10
and other bits and pieces...
Reply With Quote
  #3  
Old 04-30-2006, 06:10 AM
mlehmann mlehmann is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Quebec
Posts: 97
Default Re: Mbox not showing in Aggregate Device Editor

The original Mbox driver is not compatible with Aggregate Device.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2006, 09:33 PM
bluerockgod bluerockgod is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Sydney, Australia
Posts: 95
Default Re: Mbox not showing in Aggregate Device Editor

Quote:
The original Mbox driver is not compatible with Aggregate Device.
Damn! Does that mean that the Mbox 2 is?
__________________
ibook G4 1.2gHz 1.25gb RAM
PTLE 7.4 MBOX
OS 10.4.10
and other bits and pieces...
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2006, 07:05 PM
mlehmann mlehmann is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Quebec
Posts: 97
Default Re: Mbox not showing in Aggregate Device Editor

Yes, it is.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Driver install fail! Mbox 3 Pro - Not even showing up in Device Manager Ryan_Oceros 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-06-2012 03:38 PM
Driver install fail - Mbox 3 Pro not even showing in device manager Ryan_Oceros 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-01-2012 01:05 AM
Aggregate device trouble Snow Lep! Tascam US122 won't aggregate? crizdee Pro Tools 9 3 12-02-2010 03:17 PM
Aggregate Device Editor Pretty Boy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-15-2008 01:23 PM
Mbox not showing in Aggregate Device Editor bluerockgod 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-29-2006 01:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com