Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-05-2021, 09:36 AM
CassianoMusicMan CassianoMusicMan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: São Paulo
Posts: 4
Default Problem instaling Pro Tools 8 M-Powered in Windows 10- Help!

Hi everyone, this is actualy my first post here and thanks in advance for your atention.

I got the Pro Tools M- Powered 8, wich I´ve upgraded to 8.0.5 in a Windows 7 Vaio Laptop with a firewire port conected to a Profire2626. But this Laptop´s firewire stopped working and isn´t worth fixing it.

So I got a new computer, a Ryzen 6 3600, with a Aorus B450 motherboard, GeForce 1660, Texas Firewire PCIex card, all running in Windows 10. The windows 10 recognizes the M-Audio interface perfectly. I´ve already instaled PACE too, no problems.

BUT, I am having problems instaling Pro Tools 8 M-Powered. It started normaly. But, at the time it asks to reboot, when the computer is starting again, It enters the security mode, and I have to restore the computer to an early point.

Any help???

Thanks in advance!
__________________
  • Pro Tools 8 M-Powered
  • AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor
  • Windows 10 Pro
  • Pro Tools 8 M-Powered
  • 32G RAM
  • 240G SSD / 1T HD - SATA
  • M-Audio Profire2626
  • FireWire PCIEx Texas Instuments - Legacy Driver
  • Nvidia GeForce GTX 1660
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
instaling in win7 problem raga2000 Pro Tools TDM Systems (Win) 0 01-10-2011 03:02 AM
Pro Tools 8 M Powered Windows XP Loading Problem scripturez Pro Tools M-Powered (Win) 9 12-19-2010 08:01 PM
i cant pro tools 8 for my windows 7 64bit instaling korgic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-01-2010 11:20 PM
Problem instaling pro tools LE 8.0 C0mplX 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 09-08-2009 09:16 AM
problem in instaling pt 7.4 raga2000 Pro Tools TDM Systems (Win) 6 07-31-2008 08:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com