Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2022, 03:47 AM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 137
Default ADM WAV(Dolby Atmos)file

Hi,


I was trying some settings inside ProTools Ultimate 2022.7 and 2022.6 to create a single ADM file WAV(Dolby Atmos) file but did have some errors occurring in both versions they create a bounced file in Stereo also 5.1 and 7.1.2 but I see no ADM WAV(Dolby Atmos) file created after bouncing to session folder :Bounced Files/

Using The Create Master File(WAV ADM BWF) and Configure Re-Renders(WAV) 5.1 test if I try to add a new configuration using the plus or minus they do not work in the Bounce Mix window.


Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 08-02-2022, 10:26 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,895
Default Re: ADM WAV(Dolby Atmos)file

I would suggest posting this to the (non-legacy) post forum.

best,


Jeff
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2022, 02:42 PM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 137
Default Re: ADM WAV(Dolby Atmos)file

To creativecontrol,


Could you provide the post route to (non-legacy) as I was looking for a forum that I could post to possibly with Atmos based content but could not find one.

Jeff would you be able to answer this question?


Regards
Reply With Quote
  #4  
Old 08-02-2022, 02:47 PM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,895
Default Re: ADM WAV(Dolby Atmos)file

I would re-post here:

https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=8

We are going to need more detail on "some errors".

macOS Version?
Computer Specs?
Pro Tools version?
DAPS or DAMS version?


Jeff
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there a way to use a 7.2.4 Dolby Atmos home theater as a Pro Tools Dolby Atmos mix Focuret Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 19 09-14-2021 09:52 AM
HDX and Dolby Atmos ViciousLullabyz Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 7 08-13-2021 07:29 AM
Dolby Atmos Renderer file naming Branko Post - Surround - Video 6 03-01-2020 02:43 AM
Dolby Atmos IrelandM Avid Pro Mixing General Discussion 2 07-17-2017 02:00 AM
Dolby Atmos mikevarela Post - Surround - Video 3 06-25-2012 08:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com