Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2017, 08:19 AM
bing181 bing181 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 126
Default Shift+Tab not working?

Since 12.7.1 (or maybe 12.7), I don't seem to have Shift+Tab: extend selection to new boundary.

Tab to boundary works, but not with Shift/selecting.

What am I missing here?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-31-2017, 07:02 PM
mattrixx mattrixx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 1,007
Default Re: Shift+Tab not working?

Not sure what you're missing but it is working here.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx

MacStudio Ultra / LogicProX / IzotopeRX9+ / SourceConnect / MelodyneStudio5 / WAVES Mercury / NI KompleteUltimate / ProToolsUltimate / RME UFXII / AVID S3 + DOCK / Barefoot MM27 gen2 / Barefoot FP01
Reply With Quote
  #3  
Old 06-01-2017, 10:58 PM
fsrenduro fsrenduro is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: California
Posts: 34
Default Re: Shift+Tab not working?

Could be a different app has that same shortcut assigned to something else. Check your keyboard shortcuts in system prefs


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
Mac Pro Quad Core 3.7
32 gigs RAM
Native Thunderbolt & Omni
OS 10.9.2
PT 10.3.10 HD
PT 11.3.1 HD
PT 12.1 HD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command Shift K Not Working annaalex3 macOS 2 11-10-2015 09:16 AM
pitch shift not working aimeepink macOS 1 03-11-2012 07:50 PM
Shift-tab not working...? JKD99 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-08-2011 03:22 AM
Time shift not working beetsman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-14-2006 05:36 AM
Pitch Shift not working djhoff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-04-2006 12:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com