Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-21-2017, 03:50 AM
MattyP89 MattyP89 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Newton Abbot
Posts: 18
Default Playback suddenly stopped

Ok, so until yesterday I was using an aggregate device of a Focusrite Scarlett 2i2 for input and my Macbook speaker for output but then I randomly stopped getting output. I went into I/O and deleted the settings, reset them to default but still nothing. I'm able to get playback from my laptop speakers but then I can't use the input and vice versa, I can use the input but don't hear anything from the speakers, and I'm really not sure what changed, as far I'm aware I didn't change a thing.

Any help would be greatly appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-21-2017, 05:00 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,728
Default Re: Playback suddenly stopped

Launch PT with the N key held down and choose the interface you wanna use and see if that helps anything.
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 03-21-2017, 05:22 AM
MattyP89 MattyP89 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Newton Abbot
Posts: 18
Default Re: Playback suddenly stopped

Don't worry, got it working again. Thanks anyway For some reason I had to delete the aggregates and reassign everything and now it's working again! Scratching my head for a full 24 hours!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 8.0.5 just stopped launching suddenly?!?! kutkut macOS 3 11-18-2014 03:45 AM
iLok2 suddenly stopped working...!? Oli P Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 11-30-2011 04:00 AM
Why Has Ilok Suddenly Stopped Working kimballob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 07-24-2008 07:03 PM
audiosuite has suddenly stopped working?? 7.3.1cs5 xp bitterkitten 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-16-2008 07:07 PM
AudioSuite suddenly stopped working- Please Help!! Capp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 01-01-2005 02:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com