Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-29-2014, 01:36 PM
aldersyde aldersyde is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Newhall, CA
Posts: 87
Default template crashes

I own Pro Tools 10 and am using the demo of Pro Tools 11.0.2 on Windows.

When I save a template and then try to open it, I crash.

I'm hoping someone can shed some light on this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Template ruffwoods 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-08-2011 08:27 PM
Template (where) basslik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 08-10-2010 09:25 PM
Template set up in PT7.3 zoing123 Post - Surround - Video 6 05-10-2007 03:05 PM
Template ? new engineer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-04-2005 07:04 PM
Template bug !!! Laurent_V Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 07-13-2000 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com