Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2001, 03:47 PM
Robert U Robert U is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Dubai U.A.E
Posts: 770
Default Settings not saved in PT 5.1

When I'm in the session setup window and change the MTC to port to "modem" ,instead of "none", it will default back to the "none" setting the next time I open PT. It has never done that in any previous versions.

-Robert

------------------
"Are we going to do it with the computer or are we in a hurry?"
__________________
www.extensivemusic.com
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2001, 07:22 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,818
Default Re: Settings not saved in PT 5.1

This is a bug in PT 5.1, plain and simple. Until this gets fixed, you'll need to manually set the port assignment each time you open the session.

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2001, 07:52 AM
Stratman Stratman is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: NY,NY,USA
Posts: 387
Default Re: Settings not saved in PT 5.1

Brent,

Is there a release date set for the 5.1.1 yet?
__________________
It's the computer's game we play when we decide to make music with it
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug in saved settings? Jono_G 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 06-25-2010 07:13 PM
Automation on SAVED plug in settings jkatcher Post - Surround - Video 2 06-26-2006 02:42 AM
are plug-in settings....... saved?? gitarzan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-12-2003 12:27 PM
Amplitube settings not saved... clam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-08-2002 01:38 AM
USD/VSO settings not saved in 5.1 millerbud Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-30-2001 07:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com