Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-09-2021, 01:43 PM
unclevinky unclevinky is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 8
Default Error Message

HI
Does anyone happen to know what the heck this error message means?

THank you

IMG_1804.jpg
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2021, 10:41 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,848
Default Re: Error Message

Nobody is likely to have much to offer with absolutely zero info on your setup. If you click the box to "paste to clipboard", you can then open Google in your browser and paste the line into google and search for more info.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2021, 06:49 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,543
Default Re: Error Message

Start here: Help Us Help You
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2021.6
Reply With Quote
  #4  
Old 06-12-2021, 09:07 AM
devinemke's Avatar
devinemke devinemke is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: NYC
Posts: 49
Default Re: Error Message

...and please rotate your entire computer 90 degrees to the right.
__________________
Devin Emke
Audio Post Production Engineer
Saturday Night Live, NBC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 activation error-licensing service not running error message Seismic Sound Windows 5 03-23-2015 05:35 AM
error message DAE error-6006 tad3219 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-03-2011 07:17 PM
error message during installation error 2147213312 pianovasano Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-31-2010 07:52 AM
Does anyone know what this error message means. ERROR DAE 9060 boabyd23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2009 11:41 AM
A Message But Not An Error Message RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 3 01-27-2008 06:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com