Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-22-2014, 03:55 PM
songwritersoul's Avatar
songwritersoul songwritersoul is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tualatin, Or USA
Posts: 71
Default 25 ft Digilink cable with adaptor for sale

Just upgraded to HDX and have a 25 ft Digilink cable with the adaptor to connect to the newer HD i/o units if needed.
Price is $35 plus shipping.

thanks,
Steve
guittarzzan@msn.com
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2014, 09:08 PM
2224 2224 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Vancouver,BC
Posts: 420
Default Re: 25 ft Digilink cable with adaptor for sale

Quote:
Originally Posted by songwritersoul View Post
Just upgraded to HDX and have a 25 ft Digilink cable with the adaptor to connect to the newer HD i/o units if needed.
Price is $35 plus shipping.

thanks,
Steve
guittarzzan@msn.com
Do you still have this cable? I am interested.
__________________
JAMAICAN I IS
2008 2009 and 2010 Mac Pro 8 core with
64 GIG memory with 9 terabyte of hard drive space
blue ray player
HDX 1, 2 16X16 interfaces
sync I/O.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Digilink Legacy Cable and Y cable jazubon Buy & Sell 1 04-04-2013 06:01 AM
What digilink adaptor(s) will I need? MixerGuy Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 9 11-18-2012 06:06 PM
WTT: flex cable for short digilink cable tripstation Buy & Sell 1 08-21-2012 01:22 AM
Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor? Drew Mazurek Pro Tools 10 2 01-23-2012 08:23 AM
I Need A DigiLink Cable Mike Stosich Pro Tools TDM Systems (Win) 4 03-02-2011 07:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com