Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-23-2006, 03:05 AM
antztudio antztudio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 26
Default Re: IS ANYONE HAVING THIS PROBLEM??? HELP PLEASE.

Cool!!!!!!Well,skyflash??How say you???Mmmmmmmmm,thought so.....
Reply With Quote
  #12  
Old 02-23-2006, 08:41 PM
Skyflash Skyflash is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 337
Default Re: IS ANYONE HAVING THIS PROBLEM??? HELP PLEASE.

That is interesting never the less. I guess it's pretty legitimate that
such a configuration can exist in M Powered. I stand corrected!!! ;-)
Again, appologies if I came off sounding like a jerk at all. I also see that
Digi has yet to post a reply about this anywhere. I'm really baffled
that this fucntionality was stripped from the 6.8 retail version but suddenly
appears now in 7.0 but is coined "not-supported".

How is the synch with this setup? I assume you are running both cards via Wordclock?

I would consider buying another 1010lt or maybe two 1010's and getting better
sound quality and more I/O,but I'm thinking I might ditch the M Audio thing altogether
and go with Logic on an Intel Mac and an Apogee Ensemble. PT is great for editing Audio
but Logic is still king for song writing.
__________________
2006 'Blackbook' Core Duo 2.0 ghz.
2 gig OWC RAM
10.5.8
PT Mpowered 8.04, Logic 9.1.1
Waves SSL,Omnisphere,Korg Legacy Digital
Absynth 4, EZ Drummer
Project Mix I/O w/ Black Lion Mod
Axiom 61,25, Korg Nano Pad
Reply With Quote
  #13  
Old 02-25-2006, 12:52 AM
dj fLiP dj fLiP is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6
Default Re: IS ANYONE HAVING THIS PROBLEM??? HELP PLEASE.

what about your playback latency? try putting it to 256 or 512...
Reply With Quote
  #14  
Old 03-06-2006, 04:58 AM
audioboffin audioboffin is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
Default Re: IS ANYONE HAVING THIS PROBLEM??? HELP PLEASE.

Now you have my attention, does anyone have any experience running 3 or 4 Delta 1010LT cards with M-Powered, using all the inputs? I was thinking of using Cubase to record 32 inputs but if M-Powered can do it .....
Reply With Quote
  #15  
Old 03-08-2006, 05:22 PM
asylanten asylanten is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: COMO (Italy)
Posts: 30
Default Re: IS ANYONE HAVING THIS PROBLEM??? HELP PLEASE.

mmmm it's very strange you are the only guy I heard to be able to run two delta 1010lt together on Pro tools M powered, I have the possibility to buy another delta 1010lt, but all people tell me not to do it. How can you make this miracle? I've seen that your photo are no more on line
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Pro Tools 9 and Profire 2626. Anybody have a solution to this problem? Priz Windows 1 09-25-2011 12:51 PM
ELS Vocoder plugin problem and fresh Windows 7 install problem Thorpey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-09-2011 05:03 AM
Repeatable problem MP 7.4 upgraded to 8, ProFire 2626 problem tylerparkinson Pro Tools M-Powered (Mac) 0 08-21-2009 02:20 PM
digi 002/7.4 installation problem/not recordable volume problem fifthflaw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-08-2008 01:28 PM
Audio Regions Display Problem & Grabber Problem markus44uk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-25-2002 04:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com