Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-15-2009, 09:18 PM
cwhite771 cwhite771 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Buffalo, NY
Posts: 708
Default MCU Pro and PTLE8... help!

I recently picked up a Mackie MCU Pro. I'd like to use it with PTLE8, but I'm having issues. The manual tells you pretty much nothing about getting it going with the DAW and refers you to a page that doesn't exist on their site. The support page on their site seems to only cover the older version of the MCU, and the help guide for that and using PT only tells how to set it up in OS9

Soooo, I've got this thing hooked up via USB. In the peripherals setup dialogue in PTLE, I've set it for Type:HUI; Receive from Digi002, port 3 (control); Send to: MCU Pro v3.0, port 1.

The faders and everything seem to respond as if it's working (snap to appropriate volume levels and solo/mute lights go on, etc), but nothing seems to actually *work*... ie. pushing buttons, and moving faders does nothing within the app. And, about every 10 seconds, I get a "Pro Tools is unable to communicate with HUI. Power cycle HUI and check its connections. Note: If HUI is not in use, update the peripherals dialogue to prevent further warnings."

Anyone have any experience with this or ideas/suggestions? Any help would be appreciated. Thanks in advance.
---
c
__________________
2013 MacPro 3.5GHz 6-core/16GB RAM/OS10.9.2 - PT10.3.8/PT11.1.2 - RME UFX - Apogee Rosetta 200 - and a bunch of other stuff.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
first mac pro to ptle8.3 redchair 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-14-2011 08:12 AM
Using PTLE8 without 11R? aaron.ferrer Eleven Rack 1 10-05-2011 03:47 PM
10.5.7 and PTLE8? Overlord of the Undertone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-01-2009 10:50 PM
PTLE8 will not install NS3474 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-20-2009 08:23 PM
PTLE8 and Mac Pro? kastadyne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-24-2008 10:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com