Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2015, 01:40 AM
chugbry chugbry is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Greymouth, New Zealand
Posts: 8
Default AVID Mbox Mini Driver is Messed up! LaunchedDaemon Error

So my computers with an Mbox Mini 3rd gen and the Mbox app will not launch on a second user account on our iMac's..
iMac:
Mac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)
OSX 10.10.2
Model Name: iMac
Model Identifier: iMac15,1
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 4 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 8 GB

When you set up a second user account with parental controls, the account keeps nagging with a 'LanchedDaemon' error....

If you go into Library>Application Support>AVID>...
You find a file which is called 'LaunchedDaemon' and if you remove that file from the folder where it's at then the nag goes away... In any case the user that tries to launch the Mbox app cannot ever do so. It simply will not let them launch the Mbox app....
The nag/error comes up about every 10 seconds if you don't shift that 'LaunchedDaemon file but then nothing works after that even in the Admin's account until you put it back!
Fine for an Administrator but useless for any other users.....

Tried re-installing the latest Mbox drivers (vsn1.3.0) everything we can think of but it just will not work... the latest driver says that it is supported for OSX 10.10.3

I know another person who also has the same issue and they didn't know what was causing the issue so I've looked into it further and it is definitely that "LaunchedDaemon' file which is causing all the grief! for them it started after they updated to OSX 10.10.2
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Correct driver for Mbox 3 Mini carvinbassplyr FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 2 08-11-2014 10:06 PM
Avid Mbox Mini Mac driver bug glitch odd behavior George Whittam FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 3 10-12-2013 02:41 AM
Avid Recording Studio vs Avid MBox Mini 2 vpg0002 General Discussion 7 03-20-2011 07:52 AM
a new driver has messed me all up!! tallboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-30-2003 06:31 AM
Core audio driver messed up Mbox....help. Don M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-13-2003 10:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com