Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-01-2011, 03:33 AM
zuriain zuriain is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pamplona
Posts: 6
Default Noise from my brand new Eleven Rack

First of all, sorry for my bad english. I'm writting from Pamplona, Basque Country and english is not my native language.
I have just received my 11R purchased from German Thomann music store... and I`m very dissapointed with it: It makes a lot of noise with the high gain settings. Is not a little hum or hiss.
When I touch metal parts of my guitar (strings, bridge, pickups, machine heads...) or the Eleven (on/off switch), electric cracks and terrible noise happen. I can feel the electricity running on my fingers! If I don´t touch the guitar or the Eleven, there is no noise.
It happens especially when I play notes sepparatelly or when the sound is dying out, specially with some high gain amps or settings.
I've tried with my two guitars (Ibanez Rg, Gibson flying V), several cables, headphones, monitors, connected to my pc, not connected... but the problem is still there.
Well... I hope somebody can help us. I´ve written Thomann store to report the problem. I hope they send me a new one...
Sorry again for my bad english, and thank you!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack Grounding? Noise RYOAK5150 Eleven Rack 22 12-03-2017 08:08 PM
Brand new Eleven Rack ravenmad Buy & Sell 0 12-28-2013 04:05 PM
Eleven Rack white noise issue Marshall199 Eleven Rack 3 03-20-2012 07:25 PM
brand new eleven rack - amp sims do not work uralemekci Eleven Rack 6 02-02-2012 06:05 AM
Eleven Rack- PTLE Popping Noise when loading buddy5150 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-11-2010 12:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com