Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-06-2021, 03:38 PM
paulo m's Avatar
paulo m paulo m is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 374
Default Re: MTRX with new OS/PT

Quote:
Originally Posted by MCorbin View Post
Noted, I'll work on getting some Dante info added to the Guide. I'll get a KB posted before the guide though...
Thanks!
__________________
Regards,

Paulo M
Reply With Quote
  #12  
Old 12-07-2021, 09:52 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,599
Default Re: MTRX with new OS/PT

FYI - you can't use the Dante Firmware Update Manager app in modern macOS versions like Catalina and beyond. Use the Dante Updater which is built into Dante Controller then -> Import Firmware option:

https://www.dropbox.com/s/uk2l9lbjas...mware.png?dl=0

You may have to click on the hamburger menu first in the upper right hand corner of the UI and tick Advanced Settings > Allow Imported Firmware.


Jeff
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #13  
Old 12-08-2021, 04:54 PM
paulo m's Avatar
paulo m paulo m is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 374
Default Re: MTRX with new OS/PT

Quote:
Originally Posted by creativecontrol View Post
FYI - you can't use the Dante Firmware Update Manager app in modern macOS versions like Catalina and beyond. Use the Dante Updater which is built into Dante Controller then -> Import Firmware option:

https://www.dropbox.com/s/uk2l9lbjas...mware.png?dl=0

You may have to click on the hamburger menu first in the upper right hand corner of the UI and tick Advanced Settings > Allow Imported Firmware.


Jeff
Hi Jeff, ya, I used Dante Updater from within Dante Controller and it showed that MTRX was up to date accordingly to their update library. So I end up not installing the Dante Brooklyn II firmware that showed up on our AVID account.
__________________
Regards,

Paulo M
Reply With Quote
  #14  
Old 12-13-2021, 03:34 PM
corp corp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: USA
Posts: 700
Default Re: MTRX with new OS/PT

Thanks....




I just remember seeing some time ago that there was an issue with the MTRX and new OS/Avid and I don't want to update and have issue. Only have so much down time.

Last edited by corp; 12-13-2021 at 03:35 PM. Reason: fix
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MTRX Studio tuning v MTRX SQP card Goombot Avid Pro Mixing General Discussion 9 07-15-2021 12:00 PM
Difference between MTRX and MTRX Studio? snowplaysmusic Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 06-07-2021 01:27 PM
MTRX-> HDX or MTRX->Dante ArmyofLight Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 34 04-08-2021 05:51 PM
FS: MTRX 2x 8 Line Input Pristine Card 1x MTRX SPQ Card antonis Buy & Sell 9 04-11-2020 07:47 AM
MTRX and S6 quadraphonics Avid S4/S6 18 08-21-2018 07:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com