Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-22-2012, 12:06 PM
atothegreen atothegreen is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: United States
Posts: 25
Default Someone else's session greyed out all my I/O

I'm working mobile at the moment and using PT's Aggregate I/O to take care of some editing on my MBPro (OSX 10.6.8), and something realyl odd just happened. Opened up a new session to edit, which was tracked somewhere else. All my outputs are marked "Path N/A." So, I go to my I/O setup, and lo and behold all of my output busses and my physical output are greyed out and the path names are italicized. I can't seem to get anything to work, nothing plays, and I'm totally useless right now. Any thoughts?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-22-2012, 01:06 PM
RegenerationMix RegenerationMix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Las Vegas
Posts: 752
Default Re: Someone else's session greyed out all my I/O

can you import your IO template?

Can you open an old session you did and the IOs are back correct?


I have my IOs saved and i can import them back in if a session messes mine up.

If all else fails, can you restore to default?

Chris
__________________
http://www.youtube.com/user/RegenerationMix

http://soundcloud.com/regenerationmix

http://twitter.com/regenerationmix


MacBook Pro, 2.4GHZ, 16GB, Intel Core i7, Mac OS 10.9.1 128 SSD internal HD, 750 GB Internal HD, Pro Tools 10.3.8, Digidesign 003r, Waves 8.0, Final Cut Pro 7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opened someone else's session and midi settings stuck Giftofsound Post - Surround - Video 0 09-15-2013 02:22 PM
Question about connecting my Macbook to someone else's 002 Aaron ANV 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-05-2009 01:16 PM
I have LE + MBox, can I use someone else's 002 lickedone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 12-09-2004 08:12 PM
Anyone else's Mbox noisy on line or inst? BookSix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 10-13-2004 05:49 PM
Anyone else's isp have trouble resolving duc.digidesign.com tld General Discussion 0 02-05-2001 03:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com