Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-27-2000, 11:05 AM
DavidMPierce DavidMPierce is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Magalia, CA, USA
Posts: 5
Default Can\'t Close Preferences Window

There is no way (that I can find) to close the Preferences dialoge window, short of doing a "force quit", in which case none of my pref's are saved. There are no visible "Okay" or "Cancel" buttons. The window is not resizeable. There is no "close window" box in the title bar.

My system: OS 8.6; Motorola StarMax 3000 (200mHz); Samsung Syncmaster GL monitor

Otherwise, everything runs great!
Thanks for any help. - Dave
Reply With Quote
  #2  
Old 10-28-2000, 01:02 AM
PeeTee PeeTee is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Posts: 813
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

You don't see the "Done" button at the bottom?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-28-2000, 01:31 AM
DavidMPierce DavidMPierce is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Magalia, CA, USA
Posts: 5
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

Nope. Not even a "Done" button. Nuttin', Nada, Zip, Zero, Zilch. Yes, we have no buttons today!

It may be a glitch unique to my system. Wouldn't that be special.

Thanks for the reply, -Dave

[This message has been edited by DavidMPierce (edited October 27, 2000).]
Reply With Quote
  #4  
Old 10-30-2000, 06:50 AM
Tokyo Rose Tokyo Rose is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Tokyo
Posts: 1
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

Maybe the Done button is off the bottom of the screen. Try increasing your screen resolution in the Monitors control panel.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-31-2000, 10:13 PM
dutchman dutchman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Bath / UK
Posts: 33
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

Hi David,

I had a look on my PT free on imac, the done button is located quite low on this 'long' window.

I teach on Bath college (BTEC / music tech) by the way, have come across your name, believe we might have even met.

Jan
Reply With Quote
  #6  
Old 10-31-2000, 10:26 PM
DavidMPierce DavidMPierce is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Magalia, CA, USA
Posts: 5
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

Thank you Jan & Tokyo Rose. Changing the monitor resolution did the trick. Funny thing is that prior to increasing the resolution I was able to drag the window up so that I could see the lower edge of its frame, but the Done button was absent.

Jan, It is possible that we have met. Although there are a lot of David Pierce's out there. If you get the notion, e-mail me dpierce@c-zone.net or drop by my website http://www.dpierce.com

Thanks again - Dave
Reply With Quote
  #7  
Old 11-01-2000, 07:53 PM
dutchman dutchman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Bath / UK
Posts: 33
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

Sorry David,

Different D M Pierce, Mine is a techie on Music technology at Bath Spa university College. So I just assumed, dealing with PT that it was him,

Jan
Reply With Quote
  #8  
Old 11-13-2000, 02:01 PM
SoM SoM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 1
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

This isn't a bug or a feature?
OK, anyone trying to run PT on 640x480 may be handicapped, mentally or financially....
But there's nothing in the ReadMe & the QuickStart, the only refs to monitors is to set colors to 256 for 9600s

However: http://www.digidesign.com/compato/mainfreemac.html

has one little line:
Monitor, color required, minimum resolution of 832 x 624

Reply With Quote
  #9  
Old 11-13-2000, 09:23 PM
jimlongo's Avatar
jimlongo jimlongo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: T_dot
Posts: 2,827
Default Re: Can\'t Close Preferences Window

Yes the iMac's 800x600 resolution leaves some things off the screen. The one I noticed was the pop-up for nudge and grid. You could still enter numbers with the cursor, but menu is unavailable.
But you can just go to 1024x768on the iMac and it is very viewable.

As for the preferences, they can be closed with the ENTER key.

jim
__________________
noise | jimlongo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shortcut for close plugin window José Luis Díaz Tips & Tricks 11 02-02-2018 09:06 AM
Cannot close import window while occur CPU overload marchseventh macOS 1 03-27-2013 02:34 PM
Window buttons don't close the window porkipine ProControl, Control|24, Command|8 0 05-02-2009 11:17 AM
close audiosuite window shortcut? lancebrwn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-28-2004 01:13 AM
close audiosuite window shortcut? lancebrwn Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-27-2004 02:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com