Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2014, 01:25 PM
kevinjrowe kevinjrowe is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: chicago
Posts: 1
Default Pro Tools 11 hangs up at "loading midi engine" step for 10 minutes

When I load protools 11 with my Apollo Twin DAW on my macbook pro running mavericks, it hangs up at the step "loading Midi Engine" for ten minutes. Eventually it loads and works but this doesn't seem normal. What can I do to fix this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools "install hangs at Installing Digidesign hardware drivers" Bulley Pro Tools M-Powered (Win) 12 08-16-2012 08:53 AM
Pro Tools 9 Hangs "Setting up MIDI" FranklynJones Windows 8 12-19-2011 03:21 PM
PT 10 Hangs on Pgm. Boot at "Setting up MIDI" billborg Pro Tools 10 4 10-26-2011 12:11 PM
Protools LE 8 hang while "setting up peripherals" and while "loading tracks" xfarre 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-22-2011 08:37 AM
Pro Tools le 6.0 (and 6.0.1) hangs on "setting up Midi"-- then unexpectedly quits rdatman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-19-2010 10:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com