Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-18-2007, 05:56 PM
Natas Natas is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 93
Default 7.4 sync timing issues with Rewire, Guru, Battery, etc.

Hi everyone, I'm hoping someone can shed light on this -- I can't be the only person having this issue.

I use Reason, Battery, and many similar programs in PTLE on my PowerPC G5. I recently upgraded to 7.4 from 7.3.1. Previously, everything worked flawlessly. Now, When I run Reason as a Rewire plug-in in PT, the timing on the Reason midi stuff sounds like it's very, very drunk. After messing with all the hardware options in PT (I heard this might be a known bug when using two processors, which I am), the only thing I found that helps the problem is to set the hardware buffer to 256 or lower. This seems to fix it, but it's not very practical for me because I get tons of CPU/RTAS errors at that setting.

I recently got Guru, and it runs as a plug-in inside the LE host software, and the same thing: when I run it in PT, the midi timing is completely psychotic. When I run Guru as a stand-alone outside of PT, it's perfect.

Has anyone else had this problem? Anybody know a good fix for it?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-19-2007, 08:01 PM
Natas Natas is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 93
Default Re: 7.4 sync timing issues with Rewire, Guru, Battery, etc.

anybody?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac PT 9 Digi 002 Reason 5 - Rewire Sync Issues Mr Naps 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-24-2011 11:10 PM
guru or battery? req06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-01-2007 04:43 AM
Question for Allen or other guru (buffer issues) MFriendly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 11-14-2006 11:57 AM
Sync to SMPTE timing issues...? strider07 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-27-2004 06:12 PM
NI Battery and midi timing in LE lumpo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-05-2002 06:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com