Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-22-2006, 07:07 AM
Audio Princess Audio Princess is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: New York Metro Area
Posts: 36
Default Panning/volume issue

LE 7.0/Powerbook G4

I'm having an issue when I change the volume on a track, the panning is changing to. It doesn't happen all of the time but I really want to SCREAM! I've checked and made sure that I'm in 'volume' and double checked the pan lines and they are flat.

Has anyone else had this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Panning Issue erik1x Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-10-2009 10:28 AM
? about editing volume or panning envelopes autonickv Tips & Tricks 4 01-13-2007 10:09 PM
Uneven panning on harsh volume edits causing probs funkyghoul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-21-2006 10:35 PM
MIDI Panning/Volume Hell Bassman_gcs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-29-2002 12:56 AM
audio-suite preview volume, panning issues, etc. pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-27-2002 05:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com