Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-15-2005, 10:36 PM
jsbsound jsbsound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: NM
Posts: 2
Default Core Audio Setup

I can't get Quicktime 6.5.2 or Safari 1.3 to play thru the 6.7 Core audio driver on my 002. I'm not finding the Core Audio Setup page that allows you to designate applications. Any suggestions? Thanks, JB
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Core Audio Setup App Mike Harrison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-28-2008 07:49 AM
core audio setup -no apps showing Hans Arvid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-01-2004 03:45 AM
core audio setup OR apple sound preference? Saar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-16-2004 02:56 PM
Core Audio & Audio MIDI Setup Uncle Bob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-06-2003 06:36 AM
Core Audio and Audio MIDI setup Mitch Turner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 05-20-2003 06:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com